Bejelentés


avatar.hu azoknak akik birják az avatár aang legendáját


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:

Levegő, Víz, Föld, Tűz. Négy nemzetséget köt össze a végzet, amikor a Tűznemzetség brutális háborút indít a másik három ellen. Már egy évszázad telt el, és semmi remény arra, hogy letérjenek a pusztítás útjáról. A harcok próbára teszik Aang bátorságát is, aki rájön, hogy ő az egyetlen Avatar, aki képes mind a négy elemet irányítani. Így hát összeáll Katarával, a Vízhajlítóval, és Katara bátyjával, Sokkával, hogy visszaállítsák háborútól dúlt világuk egyensúlyát.A nagysikerű rajzfilmsorozat alapján készült látványos, izgalmas kalandfilmet M. Night Shyamalan (Hatodik érzék) rendezte, aki egyben a film forgatókönyvét írta, és egyik producere is voltMagyarország egyik legnagyobb filmforgalmazója hozza el a hazai nézők részére ezt a csodálatos filmetVíz, föld, tűz, levegő... Réges-régen a négy nép békében élt együtt, de minden megváltozott, amikor a tűz népe támadást indított. Csak az Avatar, a négy elem mestere képes megállítani őket. Ám amikor a legnagyobb szükség volt rá, ő eltűnt. Azóta 100 év telt el, és a bátyámmal megtaláltuk az új avatart, egy Aang nevű levegő idomárt. Neki páratlan képességei ellenére is sokat kell még tanulnia, mielőtt bárkit megmenthetne. De én hiszem, hogy Aang megmentheti a világot!...”
összefoglalva: Történetünk (mert miért is ne) egy kitalált világban játszódik, ahol mindennek a négy elem egyensúlya ad erőt. A négy elemet persze az emberek képesek irányítani. (Már aki...) Ennek köszönhetően négy népre váltak szét. Egyetlen ember van, aki minden elemet képes irányítani, az Avatar.

Az Avatar mindig újjászületik, és mindig másik népnél. (Sorban: víz, föld, tűz, levegő)

Ahogy az az intro-ból kiderül, a négy nép békében élt, ameddig a tűz népe nem támadott. De támadtak, mert undok ganajgombócok. :P Egyedül az Avatar segíthetett volna (aki akkor épp a Tűz népéből származott, és Roku-nak hívták) de meghótt. Újjászületett, de a tűz népe (mivel tudta, hogy a levegőidomároknál lesz az új Avatar) lemészároltatta az összes levegőidomárt, mikor Aang (az avatar) még csak 12 éves volt. Ekkor még csak a levegőt tudta idomítani, menekülés közben beleesett a tengerbe, és majdnem meghalt, de bekerült az Avatar-állapotba (Világít a szeme, s az összes eddigi Avatar erejét és tudását megkapja) és lefagyasztotta magát, és az állatkáját, Appát. Így ült a hűtőben 100 évig, amikor Katara (Az uccsó déli vízidomárcsajszi :P) és Sokka megtalálták. És akkor kezdődik a buli!

100 év hűvös után Aang igencsak csodálkozik, hogy mi minden történt a világban. A tűz népe már eléggé elterjeszkedett, már csak két föld-város, Omashu és Ba Sing Se áll ellen, meg az északi víz-nép

Természetesen felkerekednek, hogy mestereket találjanak Aangnak.

Hogy nehogy egyszerű legyen a dolguk, a kitagadott tűz-herceg, Zuko kergeti őket, mert szentül hiszi, ha elkapja az Avatart, az apja, Ozai majd visszafogadja. Hogy neki se legyen egyszerű, őt meg a húga, Azula kergeti. És közben persze sok mindenkit megismernek. Boomie-t, a kicsit kerge, de remek föld-idomárt; Katara és Sokka nagymamájának volt szerelmét; néhány hippit(imádom őket XD); Toph-ot, a pici-de-erős földidomár lánykát (aki később a fémmel is minden probléma nélkül eljátszadozik.); egy eszelős víz-boszorkát (aki akarata ellenére is megtanítja Katarát a vér-idomításra) és még sok-sok embert.

Persze a tűz népe folyamatosan üldözi őket, és próbálják bevenni a még szabad városokat, ahol hőseink segítkeznek a védekezésben, Zuko háromszor legalább kitalálja, hogy ő-most-jó-ja-de-mégsem.... XD Azula beszerez magának egy elit csapatot, két leányzóból, Ty Lee-t és Mai-t, és persze hiába lesz mindenki egyre erősebb, fenáll a kérdés: Vajon Aang képes lesz-e megölni a Tűz Urát?

Ha még ez sem lenne elég, rengeteg szuper effekt van a rajzfilmben, látványosak a harcok, szépek a színek, és remek mozdulatokat alkalmaznak a szereplők(mivel minden nép mozdulatai egy-egy kínai harcművészetet idéznek.)
Ha érdekel, melyik nép melyik harcművészetet használja, tessék:
Víz Föld Tűz Levegő

És persze sok melléktörténet is van benne. (Mítikus szörnyikék, természet-istenek, a hold lelke stb.stb.)

Ja, meg a humor... hát az kész, én sikítozva röhögtem már néha. Sokka és Aang már alapból bohócok, Zuko annyira emo néha, hogy azon már csak röhögni lehet, Iroh (Zuko nagybácsija) sem teljesen normális, Toph totál laza, és mindig beszól valamit, meg persze a rengeteg helyzet-komikum. Jó és kész. :)
Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Palcsó Kíra [ 2013-10-22 15:45 ]

Én is,szeretnék egy olyan nyilas tetkót,ami Ang on van.Palcsó Kíra [ 2013-10-22 15:35 ]

ÉnrOMHÁNYI ORSI [ 2012-05-22 19:15 ]

NAGYON SZERETEM AZ AVATÁRT
Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!